Tortas „Vaniliniai ledai”

Šviesus biskvitai, pertepti maskarponės su grietinėle kremu pagardinti vanile. Primena ledus.

Sudedamosios dalys: (papuošimas neįeina į sudėtį): GRIETINĖLĖ (stabilizatorius karageninas), Cukrus, Maskarponės SŪRIS  (Pasterizuota GRIETINĖLĖ, PIENAS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis. MAISTO PRIEDAI : E330.), KVIETINIAI miltai,  KEFYRAS, vanduo, KIAUŠINIAI, saulėgrąžų aliejus, vanilinis cukrus (Cukrus, kvapioji medžiaga vanilinas (3%), citrinos sultys ( rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis E330 ), kepimo milteliai (difosfatai, natrio karbonatai, maistinė soda E500)

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml) : Energinė vertė  341,88. Kcal. Riebalai 19,60 g. Sočiosios riebalų rūgštys 6,58 g. Angliavandeniai 32,86 g. Cukrus 20,59 g. Baltymai 3,76 g. Druska 0,08g. Laikymo temperatūra  0 – +6 C. Geriausiai suvartoti  per 5 dienas.