Tortas „Avietė”
Šviesus biskvitai, pertepti sūrio – grietinėlės kremu pagardinti aviečių konfi.
Kaina be papuošimų nuo 20,60 eur/kg.
„AVIETĖ” Sudedamosios dalys:GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ,PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas.), cukrus, maskarponės SŪRIS 38%(Pasterizuota GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), KVIETINIAI miltai, SVIESTAS, baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, IŠRŪGŲ milteliai, nugriebto PIENO milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai:SOJŲ lecitinai, poliglicerolio poliricinoletas; vanilės ekstraktas), avietės 7,76 %, KEFYRAS, vanduo, KIAUŠINIAI, saulėgrąžų aliejus, vanilinis cukrus, kepimo milteliai (E450,E500), citrinos sultys, pektinas NH (Standikliai: Pektinas E440, stabilizatorius E450, dekstrozė, stabilizatorius E341.), soda (E500), maistiniai dažai (pagalbinė medžiaga glicerolis, emulsiklis poliglicerolio poliricinoleatas, dažiklis azorubinas, valgomoji druska, vanduo . *Gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį. MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml) : Energinė vertė 339,22 Kcal. Riebalai 22,74 g. Sočiosios riebalų rūgštys 13,27 g. Angliavandeniai 30,20 g. Cukrus 23,58 g. Baltymai 3,15 g. Druska 0,08 g. Laikyti temp. (0 +6) 0C. Tinka vartoti iki 7 dienų po pagaminimo.