Tortas „Avietė”
Šviesus biskvitai, pertepti sūrio – grietinėlės kremu pagardinti aviečių konfit.
„AVIETĖ” Sudedamosios dalys: GRIETINĖLĖ 36% (GRIETINĖLĖ, PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), cukrus, maskarponės SŪRIS 80% (Pasterizuota GRIETINĖLĖ, rūgštis: citrinų rūgštis), KVIETINIAI miltai, SVIESTAS 83%, baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, IŠRŪGŲ milteliai, nugriebto PIENO milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai:SOJŲ lecitinai, poliglicerolio poliricinoletas; vanilės ekstraktas), avietės 7,76 %, KEFYRAS, KIAUŠINIAI, saulėgrąžų aliejus, vanduo, vanilinis cukrus (Cukrus, kvapioji medžiaga vanilinas (3%), kepimo milteliai (KVIETINIAI miltai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio karbonatas, tešlos kildymo medžiaga difosfatas), pektinas NH (Standikliai: Pektinas E440, stabilizatorius E450, dekstrozė, stabilizatorius E341.), soda, citrinų rūgštis, maistiniai dažai (pagalbinė medžiaga glicerolis, emulsiklis poliglicerolio poliricinoleatas, dažiklis azorubinas, valgomoji druska, vanduo . *Gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį. MAISTINGUMO DEKLARACIJA (100 g) : Energinė vertė 1449 Kj/346 Kcal. Riebalai 23,21 g. iš kurių Sočiosios riebalų rūgštys 13,55 g. Angliavandeniai 30,80 g. iš kurių Cukrus 24,07 g. Baltymai 3,21 g. Druska 0,09 g. Laikyti temp. (0 +6) 0C. Tinka vartoti iki 7 dienų po pagaminimo.